Oct 2014 08

Mbas inspektimit i Ministrisë së Arsimit në Akademinë e Filmit & Multimedias Marubi, u vleruesua se “ky Institucion është shumë specifik, një aset i paçmuar në kulturën e vendit, një shkollë me drejtim profesional dhe kreativ në të cilën sintetizohen kurikulat përmes specialistëve vendas dhe të huaj të fushës së kinematografisë. Këta personalitete të fushës japin mësim me programe intensive me tema tepër specifike të caktuara duke garantuar një eksperiencë të jashtëzakonshme dinamike të programeve të këtij Institucioni, me aparatura dhe asete kinematografike të një cilësie të lartë. Ky Institucion ka karakter thellësisht profesional dhe është unik në llojin e vet në vendin tonë.

Festival starts on Monday 22/09 !
Sep 2014 18

On September 22nd -28th, 2014, at the Academy of Film and Multimedia Marubi, will be held the Ninth Edition of the International Human Rights Film Festival Albania.

The opening ceremony of the festival will be on Monday, September 22nd at 19:00hrs, at The Open Air Theatre of Academy of Film Marubi.
Read More –>

Aug 2014 30

Në fund të shtatorit rinis sërisht: International Human Rights Film Festival Albania (IHRFFA) në Tiranë do të shfaqë filma nga e gjithë bota, duke vënë në skenë çështje të ndryshme të të drejtave të njeriut. Gjermania mbështet IHRFFA këtë vit me 20.000 euro si sponsor kryesor. Read More –>

Page 1 of 13612345...102030...Last »